Video! Superstaarisaate finalist Wanda-Helene võitis teismelisena Ott Leplandi eurolooga ühe lauluvõistluse

uudised.ee

Wanda-Helene Ollep on Pärnumaalt pärit lauljanna, kes on pääsenud ''Eesti otsib superstaari'' saate 8. hooaja viimase kahe finalisti hulka. Lauljatar õpib veel gümnaasiumis, kuid on muusikmaailmas tegutsenud pikalt. Nimelt, 2015. aastal Port Arturi korraldatud lauluvõistluse ''Laula Oti laulu'' võitis toona 12-aastane Wanda-Helene Ollep, kes esitas koos Ott Leplandiga tuntud eurolugu ''Kuula''.

Wanda-Helene on TV3 veebiportaalile rääkinud, et oma laulu- ja muusikapisiku sai sisse juba päris noorelt. ''Muusika on olnud alati minu ümber ning ma olen laulnud nii kaua, kui mäletada suudan. Hetkel laulan erinevates koosseisudes. Üheks on neljaliikmeline vokaalansambel Tähtihellad, millega esitame erinevaid rahvamuusikaseadeid,'' avaldas noor lauljatar.

Ta rääkis, et on ka ise muusikat kirjutanud. ''Muidugi olen aja jooksul siia-sinna kritseldanud, kuid need on ka jäänud minu sahtli põhja tagumisse nurka. Olen küllaltki enesekriitiline ning see on mind kuidagi takistanud siiani. Küll aga olen kirjutanud Lottemaale paar lastelaulu, mida on platsil niisama vahva kuulata,'' lausus Wanda, kes suviti töötab Lottemaal, et koeratüdruku fänne rõõmustada.

Vaata Wanda-Helene ja Ott Leplandi euroloo esitust lähemalt videost.

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad