Hendrik Sal-Saller avaldab arvamust: kui rahvas oleks ühtne, oleks ka koroona tühiasi

uudised.ee

Smilersi juhtfiguur Hendrik Sal-Saller andis Õhtulehele pika intervjuu, kus ta muu hulgas avaldas arvamust ka praeguse olukorra suhtes ja avaldas, kuidas rahu säilitades võib nii mõneski olukorras õnne leida. Armastatud muusik on veendunud, et koroona oleks tühiasi, kui oleksime rahvana ühtsem.

''Nihuke mees pole ma kunagi olnud, et teen kontserdi ära, justkui oleks nina nuusanud. Iga esinemine on sündmus. Vahet pole, kas see on lauluväljakul või mõnes väikeses pubis,'' rõhutab ta. Kuid tunneb praeguse olukorra suhtes ka teatud segadust. ''Ma tõesti ei saa mõningate valitsuse korralduste mõttekusest ja loogikast aru,'' nendib laulja, kuid rõhutab, et on maskikandmise ja vaktsineerimise pooldaja. ''Pole siis ime, et mida aeg edasi, seda rohkem lüüakse neile käega, sest mingisuguseid kogunemisi lubatakse, mõnele tehakse erandeid, aga teistele neid ei tehta. Kella 23ni on okei koos olla, kallistada ja klaase kokku lüüa, aga pärast seda enam mitte? Kust jookseb lubatavuse joon?''

''Kui makse tõstetakse, elektri-, kütuse- või toiduhind tõuseb, siis pole midagi, las tõstavad, küll üle elame, kannatame ära. Pandi millelegi hinda 800 protsenti otsa – mis siis! Aga kui inimestel palutakse kasvõi lihtsalt viisakusest panna mask ette, et sa ise ei nakatuks ja võib-olla teisi ei nakataks, minnakse Vabaduse platsile karjuma,'' imestab ta. ''Oleks rahvas ühtne, oleks ka koroona tühiasi. Miks sa karjud oma sõbra peale, et pane mask ette? Pane ise ette ja ära ise räuska! Või ära pane, aga ära karju. Võtab vist aastaid, et läbi hekseldada, mis inimeste sees koroonaajal toimus,'' leiab muusik.

Loe täispikka refereeritud artiklit lähemalt siit.

Kommentaarid puuduvad