Vapustav video! Ilona sai teraapias vabaks teda aastaid vaevanud koormast

uudised.ee

Tänases “Laagri” saates lahendatakse kaamera ees Ilona pereprobleeme. Läbi konstellatsiooni teraapia uuritakse lähemalt, mis juhtus, et tema ja ta poja vahel on suhted totaalselt rappa jooksnud.

”Mul pole pojaga sellist sidet, aga ma tahaks seda väga-väga luua. Sisimas on see kindlasti üks minu probleemidest,” rääkis Ilona pisarsilmis kaamerate ees. Seega viiakse kaamerate ees läbi konstellatsiooni teraapia, kuhu kaasatakse ka teisi saates osalejaid. Konstellatsiooni tehnika töötab peresüsteemidega ja eeldus on see, et meid mõjutavad meie esivanemate teod. Kogu tegevus toimub konstellööri juhitud väljal, kus valitud osalejad hakkavad tundma selle inimese tundeid, keda nad on pandud asendama. Ilona valib kõigepealt asendaja oma emale, iseendale ja seejärel pojale.

Vaata lähemalt videost, kuidas kogu teraapia toimus.

Kommentaarid puuduvad