Ivo Linna hoiab kasuliku nipiga elektriarvet kokku: see on mul lapsest saadik lihasmälus

uudised.ee

Star FM-i hommikuprogrammis käis külas Ivo Linna, kellel ilmus äsja duettide plaat. Ühtlasi rääkisime armastatud muusikuga elektriarvest, tema Muhu maakodu küttelahendusest ja jõulutraditsioonidest. 

Ivo Linnale suure lumega talv väga meeldib. ''Kuid ausalt öeldes olles, kui on olnud lumerohked talved maal, siis see ajab vanduma,'' pajatas Linna naerusuiselt, kes kirjeldas, kuidas siis peab rohkelt lund rookima.

Samuti tuli intervjuus teemaks elektrihind ja Ivo Linna ütles, tema ei ole veel oma arvet kätte saanud. Kuid sõnab, et tal on ka kokkuhoiuks kasulik nipp. ''Olukord on karm ja mina ei oska nõu anda. Ma ikka jälgin, kuidas tarbin ja mul on lapsest saadik lihasmälus, et kui lähed toast välja, siis tuli kustu,'' rääkis Ivo Linna. Tema Muhu talus on puuküte. ''Mulle väga meeldib ahju ja pliiti kütta. Kõik see hõng on teistmoodi,'' avaldas Ivo Linna.

Intervjuus tuli ka teemaks jõulude tähistamine. ''Me oleme juba mitmeid aastaid tähistanud jõule nii, et lapsed ja lapselapsed tulevad ühel jõulupäeval maale. Tuleb jõuluvana, ta haarab ka akordioni kaasa ja siis me laulame, teeme ahjus süüa ja oleme koos,'' kirjeldab ta. Ivo Linnal ilmus ka plaat, mille väljaandmise peale mõeldi juba mitu aastat. Tegu on teosega, mille iga lugu on koostöös mõne teise artistiga, teiste hulgas teeb seal kaasa ka tema poeg Robert Linna. ''Jõuda selleni, et oled oma pojaga suur kolleeg, see on suur tunne,'' ütles ta.

Kuule täispikka intervjuud lähemalt Star FM-i hommikuprogrammist.

Kommentaarid puuduvad