Kas teadsid? Skandaalne USA president Donald Trump mängis “Üksida kodus” filmis

uudised.ee

Ilmselt on suurimad "Üksinda kodus" filmisaaga fännid sellega hästi kursis, kuidas teises osas tegi paarisekundilise rolli ka endine USA president Donald Trump. Kuigi Trump oli filmis tõesti vaid mõned sekundid, nõudsid tema mittepooldajad, et see stseen filmist eemaldataks. 

Filmi peategelast Kevinit kehastanud Macaulay Culkini ja Trumpi põgus ühine stseen leidis aset New Yorgi Plaza hotellis, mis kuulus Trumpile aastatel 1988-1995. Peategelane Kevin küsis hotelliomanikult teed fuajeesse.

Mullu novembris antud intervjuus väitis režissöör Chris Columbus, et Trump oli end vägisi filmi pressinud. "Maksime küll [hotelli kasutamise eest tasu], aga ta ütles: "Te võite Plazat kasutada ainult siis, kui mina filmis olen." Nii me siis nõustusime teda filmi panema," sõnas ta.

Seoses aga Trumpi skandaalsete ja vastuoluliste väljaütlemistega, nõudsid fännid selle stseeni eemaldamist filmist. Selle nõustus ka Macaulay ise, kes vastas "Müüdud" ühele teemakohasele tweedile.

Ilmselt on suurimad “Üksinda kodus” filmisaaga fännid sellega hästi kursis, kuidas teises osas tegi paarisekundilise rolli ka endine USA president Donald Trump. Kuigi Trump oli filmis tõesti vaid mõned sekundid, nõudsid tema mittepooldajad, et see stseen filmist eemaldataks. 

Filmi peategelast Kevinit kehastanud Macaulay Culkini ja Trumpi põgus ühine stseen leidis aset New Yorgi Plaza hotellis, mis kuulus Trumpile aastatel 1988-1995. Peategelane Kevin küsis hotelliomanikult teed fuajeesse.

Mullu novembris antud intervjuus väitis režissöör Chris Columbus, et Trump oli end vägisi filmi pressinud. “Maksime küll [hotelli kasutamise eest tasu], aga ta ütles: “Te võite Plazat kasutada ainult siis, kui mina filmis olen.” Nii me siis nõustusime teda filmi panema,” sõnas ta.

Seoses aga Trumpi skandaalsete ja vastuoluliste väljaütlemistega, nõudsid fännid selle stseeni eemaldamist filmist. Selle nõustus ka Macaulay ise, kes vastas “Müüdud” ühele teemakohasele tweedile.

Kommentaarid puuduvad