Mihkel Raud avaldas, milline staarisaate finalist arenes kõige enam: ta ei laulnud kehvasti, aga…

uudised.ee

Saate "Eesti otsib superstaari" veterankohtunik Mihkel Raud võttis kokku staarisaate kaheksanda hooaja ning tõdes, et sel hooajal on kõige suurema arengu läbi teinud finalist Maribel Vääna. 

Mihkel Raud on olnud superstaarisaate kohtunikuks alates esimesest hooajast, kui superstaariks krooniti lauljanna Birgit Sarrap (toona Õigemeel). Mihkel tõdes, et kaheksa hooaja jooksul on superstaariks pürgijad väga palju muutunud.

"Nad on vähem reserveeritumad, esimestel hooaegadel olid veidi kartlikumad saatetiimi kui ka avalikkuse suhtes," võrdles Mihkel käesoleva hooaja ja varasemate hooaegade osalejaid. Lisaks tõi Mihkel välja, et teatud mõttes on osalejad muutunud kapriissemaks ning ei võta enam "ei'd" vastusena. "Nad on seda ka häälekalt väljendanud," tõdes Mihkel, et mõned väljalangenud osalejad on hakanud otsima süüd mujalt ja eneses tekkinud trotsi avalikult sotsiaalmeediakanalitel ka väljendanud. 

Kaheksanda hooaja finalistidest rääkides avaldas Mihkel, et tema jaoks suurima üllataja on olnud Maribel Vääna. "Ma arvan Maribel Vääna on teinud kõige silmnähtavama arengu," ütles veterankohtunik Maribeli lauluoskust ning vokaalset poolt silmas pidades. " Alguses ta ei laulnud nagu halvasti, aga tal oli teatavaid raskuseid. Nüüd on asi ikkagi otsustavalt paranenud."

Vaata videost, mida arvab Mihkel teistest staarisaate finalistest!

 

Saate “Eesti otsib superstaari” veterankohtunik Mihkel Raud võttis kokku staarisaate kaheksanda hooaja ning tõdes, et sel hooajal on kõige suurema arengu läbi teinud finalist Maribel Vääna. 

Mihkel Raud on olnud superstaarisaate kohtunikuks alates esimesest hooajast, kui superstaariks krooniti lauljanna Birgit Sarrap (toona Õigemeel). Mihkel tõdes, et kaheksa hooaja jooksul on superstaariks pürgijad väga palju muutunud.

“Nad on vähem reserveeritumad, esimestel hooaegadel olid veidi kartlikumad saatetiimi kui ka avalikkuse suhtes,” võrdles Mihkel käesoleva hooaja ja varasemate hooaegade osalejaid. Lisaks tõi Mihkel välja, et teatud mõttes on osalejad muutunud kapriissemaks ning ei võta enam “ei’d” vastusena. “Nad on seda ka häälekalt väljendanud,” tõdes Mihkel, et mõned väljalangenud osalejad on hakanud otsima süüd mujalt ja eneses tekkinud trotsi avalikult sotsiaalmeediakanalitel ka väljendanud. 

Kaheksanda hooaja finalistidest rääkides avaldas Mihkel, et tema jaoks suurima üllataja on olnud Maribel Vääna. “Ma arvan Maribel Vääna on teinud kõige silmnähtavama arengu,” ütles veterankohtunik Maribeli lauluoskust ning vokaalset poolt silmas pidades. ” Alguses ta ei laulnud nagu halvasti, aga tal oli teatavaid raskuseid. Nüüd on asi ikkagi otsustavalt paranenud.”

Vaata videost, mida arvab Mihkel teistest staarisaate finalistest!

 

Kommentaarid puuduvad