Eda-Ines Etti ühest staarisaate finalistist: ta on minu jaoks täielik kosmose tase

uudised.ee

”Eesti otsib superstaari” seitsmes hooaeg toimus 2018. aasta kevadel, kui üheks kohtunikuks oli armastatud lauljatar Eda-Ines Etti. Uurisime temalt lähemalt, milline on suurim erinevus kahe hooaja vahel ja kellele tema superfinaali eel pöialt hoiab.

”Minu arvates on hetkel tegu väga ägeda hooajaga, kus on olnud huvitavad osalejad. Keeruline oli isegi esialgu ennustada, kes sinna superfinaali saavad, aga tüdrukud on kahtlemata sellel aastal väga võimsalt säranud,” rääkis Ines. Samuti toob ta välja suurima erinevuse selle ja eelmise hooaja vahel. ”Mulle tundub, et selline üldine lauljate tase on sellel hooajal kõrgem. Erilised tüpaažid on torganud rohkem silma. Kui rääkida kahest superfinalistist, siis mõlemad on väga kihvtid, aga Alika on kosmose tase minu jaoks,” sõnas Ines. Ta avaldas, et tal on  nädalast nädalasse iga Alika esituse puhul suu lahti. ”Tegu on pööraselt musikaalse tüdrukuga ja väga tore on näha sellist talenti,” avaldas Ines.

Sellest hooajast on talle eriliselt meelde jäänud ka Alika esituses eurovisioonilugu ”Arcade”. ”Mulle see lugu väga meeldib ja tema versioon oli väga võimas. Alati on põnev kuulata, kuidas naisterahvas esitab mehe lugu ja ta tegi seda väga maitsekalt ning hästi. See stiil oli äge ja sobis talle,” avaldas Ines.

Eda-Inese puhul loeb superstaariks saamise puhul eelkõige see, kas lauljal on sisu, annet ja tahet. ”Seega saab pühapäev põnev olema, kuna täpselt ei oska ennustada, mis saab. Alati võivad viimasel hetkel just lauluvalikud lõppehääletuse puhul rolli mängida,” märkis Ines. Tema hinnangul on ka keeruline öelda, millist superstaari Eesti praegu vajaks. ”Seda ei saa öelda, et meil keegi puudu oleks, kuid alati on tore, kui keegi omanäoline tuleb lisaks. Siin on nii palju komponente, mis on vajalikud, et laulja või artist pildile jääks. See eeldab, et tal tekiks väga hea koostöö laulukirjutajatega, avatust koostööle ja seda, et oleks ka neid, kes tahavad uue artistiga koostööd teha. See on keerulisem ja pikem protsess. Samuti on see palju tahtes ja isiksuses kinni,” selgitas Ines.

Lauljataril sel aastal jõulukontserte ei toimu, küll aga teeb ta väiksemaid esinemisi erinevates paikades. ”On tõesti väikeseid esinemisi, homme läheme näiteks Liipa talusse jõulumaale, kus on lastele ja peredele väikene kontsert. Paraku on ka koroonaaeg oma jälje jätnud ja mingeid tuure pole mõtet hetkel planeerida. Loodame, et ajad lähevad paremaks ja järgmisel aastal saan olla juba rohkem publiku ees,” sõnas Ines.

Kommentaarid puuduvad