Kas teadsid? “Klassikokkutulekus” pidi Genka asemel peaosatäitjat kehastama hoopis tuntud Eesti näitleja

uudised.ee

Reedeõhtuti on TV3-e vaatajaid naerutanud kodumaise hittkomöödia "Klassikokkutulek" filmid. Selgub, et algselt oleks üht peaosatäitjat pidanud Genka asemel mängima hoopis näitleja Tambet Tuisk. 

2016. aastal jõudis kinodesse "Klassikokkutuleku" esimene osa. Peaosades särasid näitlejad Mait Malmsten ja Ago Anderson ning räpparina tuntud Genka ehk Henry Kõrvits. Sama aasta kevadel andis näitleja Tambet Tuisk Eesti Päevalehe intervjuu, kus tõdes, et algselt pakkus režissöör René Vilbre tegelaskuju Toomase rolli hoopis temale. 

Tambet oli aga sellest rollist loobunud, kuna näitleja sõnul oli tal tol hetkel palju tööd. "Pean kõigepealt endale otsa vaatama ja küsima: kas mul on jõudu seda praegu teha? Võib-olla on aeg, kui ei tohiks midagi võtta, sest hakkan ennast kordama või lihtsalt... fail on täis. Ja kui ma midagi teen, siis pean teadma, miks seda teen," arutles Tambet, miks ta peab õigeks mõnikord filmirollidest ja pakkumistest loobuda. Näitleja nõustub ka ütlusega, et liiga palju pildis olemine ei tule alati kasuks. 

Tambeti sõnul on tal tagantjärele mõeldes siiralt hea meel, et ta otsustas Toomase rollist loobuda. "Nii hästi või orgaaniliselt, nagu Genka seda rolli teeb, poleks mina suutnud," tõdes Tambet intervjuus. 

Kommentaarid puuduvad