Tohoh! Ansambel Trafficu solist Silver Laas avaldas põhjuse, miks neil ühtegi jõululugu ei ole

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis käis külas Trafficu solist Silver Laas, kes käis aasta algul koroonaosakonnas tööl. Mees tunnistas, et vajadusel läheks ta sinna ka uuesti appi. "Lõpupoole oli kohvitamist rohkem, sest koormus vähenes," lisas ta.

Kuna Silveril puudub meditsiiniline haridus, jäid haiglas tema kanda kõige lihtsamad tööd. "Kuna ITK on suur maja ja vahemaad suured, mina liikusingi koroonaosakondade ja laborite vahet," selgitab ta, kuidas muusikatöö puudumine teda haiglasse tööle appi viis.

Üllatavalt selgus ka, et Silverile ei meeldi sugugi külm ja lumine ilm, mida praegu Eestimaal nautida saab. Ka jõulud jätavad ta täiesti külmaks. "Kui sul on vaja jõule selleks, et pere kokku saaks, siis su perel on midagi viga," sõnab ta. Seetõttu pole ka Trafficul mitte ühtegi jõululaulu. "Ma olen pannud veto peale!"

Saatejuht Andres Puusepp viitas Trafficu ühele populaarseimale loole "Elekter" ja uuris muusiku elektriarve kohta. "Noo kui enne oli 100 eurot, siis nüüd oli 180," kinnitab ta, et kuigi ta elab korteris, on ka neil see märgatavalt tõusnud.

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

Kommentaarid puuduvad