''Eesti otsib superstaari'' superfinaal toob rohkelt lisaüllatusi

uudised.ee

Homme jõuab TV3 otse-eetrisse „Eesti otsib superstaari“ suurejooneline superfinaal, kus selgub kaheksanda hooaja võitja ning lisaks ootab vaatajaid palju vaimustavaid lisaüllatusi.

Superfinalistid Alika Milova ja Wanda-Helene Ollep astuvad Saku Suurhalli lavale võimsate etteastetega, mille seas on nii hooaja jooksul ohtralt kiitust pälvinud esitusi kui ka täiesti uusi lugusid. Superfinaalis toimuval vaatajahääletusel selgub võitja, kellele kuulub Eesti kaheksanda superstaari tiitel, artistileping Universal Musicuga ning TV3 ja SEB poolt 10 000 eurot. 

„Superstaarisaate kaheksas hooaeg on rahva poolt väga soojalt vastu võetud. Oleme tänulikud kõigile, kes on superstaari sünnile seni kaasa elanud ning teevad seda ka homme, et hääl oma lemmikule anda. Teeb südamest suurt rõõmu, et „Eesti otsib superstaari“ kaheksas hooaeg on kinkinud meile niivõrd palju uusi, noori ja andekaid lauljaid, kes on valmis vallutama muusikamaailma,“ sõnas TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur.

Homses „Eesti otsib superstaari“ superfinaalis esinevad mitmed saate varasematest hooaegadest tuntud lauljad ning loomulikult kõik teisedki käesoleva hooaja finalistid: Maribel Vääna, Märten Männiste, Andreas Pall, Diana Maria Toomingas, Ingmar Erik Kiviloo, Tiina Adamson, Marten Põldmets ja Merili Käsper. Suurejoonelise teleshow juhiks on loomulikult Eesti parim saatejuht Karl-Erik Taukar, kes samuti homme õhtul üllatab, esitledes just superfinaalis oma uut singlit. 

Superfinaali päeval kell 14-20 on Saku Suurhalli juures Qvalitase vaktsineerimisbuss, kus saab koroonaviiruse vastu vaktsineerida eelregistreerimata ja tasuta. Oodatud on kõik alates 12.eluaastast, vaktsineerima pääsevad ka ravikindlustuseta elanikud ning Eestis elavad, töötavad ja õppivad välismaalased. Bussis on kasutusel vaktsiinid Pfizer-BioNTech Comirnaty, Spikevax (Moderna) ja COVID-19 Vaccine Janssen. Teha saab nii esimesi ja teisi vaktsiinidoose kui ka tõhustusdoose.

COVID-19 ja piletikontrolli ning leida saalis õiged kohad. Kõikidel kontserdikülastajatel alates vanusest 12 aastat ja 3 kuud palutakse enne Saku Suurhalli sisenemist valmis panna oma isikut tõendav dokument, koroonapass ja pilet. Kõikidel kontserdikülastajatel alates 12.eluaastast tuleb kanda maski alates Saku Suurhalli sisenemisest kuni majast lahkumiseni. Maskid on kontserdikülastajatele tasuta saadaval ka kohapeal. 

Kindlasti on vaja eelnevalt oma piletilt vaadata, millises sektoris asuvad istekohad, et siseneda Saku Suurhalli õigest sissepääsust. Ühestki teisest sissepääsust pilet sisenemist ei võimalda.

Kui istekoht asub sektoris 101, 102 või 103, on sissepääs ainult peasissepääsudest 3 ja 4 (paremal poolel peatreppidest üles).

Kui istekoht asub sektorites 201, 202, 203, 204, 205 või 206, on sissepääs ainult peasissepääsudest 1 ja 2 (vasakul poolel peatreppidest üles).

Kui istekoht asub sektorites 001, 002, 003, 004 või 005, on sissepääs ainult B2 pääslast (paremal treppidest alla).

Seoses COVID-19-ga on tribüünidel ja parteris söögi ja joogi tarbimine keelatud.

”Eesti otsib superstaari” kaheksanda hooaja suur superfinaaliõhtu alustab TV3s homme kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad