Võit või mitte midagi? Alika ja Wanda avalikustasid, millise tundega võtaksid nad superfinaalis vastu teise koha

uudised.ee

Homme toimub Saku Suurhallis "Eesti otsib superstaari" superfinaal, kus vastamisi lähevad Alika Milova ja Wanda-Helene Ollep, kellest üks kroonitakse Eesti superstaariks. Lauljannad avaldasid "Seitsmeste" saates, kas ja millise tundega oleksid nad valmis vastu võtma auväärse teise koha. 

"Asju, millest ilma jääda, ilmselgelt on," tunnistas Wanda "Seitsmeste" intervjuus. Kaheksanda hooaja "Eesti otsib superstaari" saate võitja saab omale artistilepingu Universal Musicuga ning TV3 ja SEB poolt on lauljannale välja pandud võiduraha 10 000 eurot.

Siiski tõdes Wanda, et need kogemused ja saavutused, mis saatest tänaseks saadud on, korvaksid ka selle, kui ta peaks superfinaalis jääma teiseks. "Ma arvan, et me oleme saavutanud lihtsalt nii palju. Me oleme superfinaalis Saku Suurhallis, meil on võimalus nii paljudele inimestele esineda ja seda kõike edasi anda, mis meil on anda. Me oleme nii palju juba võitnud ja pole midagi hullu, kui isegi tuleb teine koht," arvas Wanda. 

Alika nõustus Wandaga, et saade on andnud juba väga hea koha, kust edasi minna ning ka fännid, kes loodetavasti lauljannat ja tema muusikalist tegevust edasi jälgima jäävad. Kuigi algselt ütles Alika, et teiseks jäämine polegi ehk nii suur kaotus, siis lõpuks tõdes lauljanna, et tegelikult see nii ikkagi ei ole ja kaotada on palju. "Mõtteid on nii palju, et üritan mitte mõelda," tunnistas Alika, et lihtsam on ette mitte muretseda ja asju rahulikult võtta. 

Mõlemad lauljannad on siiski kindlad, et ükskõik, mida pühapäevane finaalsaade ka toob, siis muusikaga jäävad nad ikkagi edasi tegelema. 

Vaata intervjuud Wanda ja Alikaga videost:

"Eesti otsib superstaari" superfinaal on TV3 eetris juba homme kell 20.00 ning enne seda kell 19.30 saab vaadata erisaadet "Eesti otsib superstaari: superfinaali ootuses". 

 

Kommentaarid puuduvad