''Eesti otsib superstaari'' kaheksanda hooaja võitja on Alika Milova! 

uudised.ee

”Eesti otsib superstaari” suurejooneline superfinaal on lõppenud ja saate võitis Alika Milova.

Superfinalistid Alika Milova ja Wanda-Helene Ollep astusid Saku Suurhalli lavale võimsate etteastetega, mille seas on nii hooaja jooksul ohtralt kiitust pälvinud esitusi kui ka täiesti uusi lugusid. Superfinaalis toimuval vaatajahääletusel võitis Alika Milova, kellele kuulub Eesti kaheksanda superstaari tiitel, artistileping Universal Musicuga ning TV3 ja SEB poolt 10 000 eurot.

Staarisaate kaheksas hooaeg sai alguse suure avavooruga 14. augustil 2021 Ülemiste keskuses. Karl-Erik Taukari juhtimisel ning kohtunike Mihkel Raua, Koit Toome, Birgit Sarrapi ja televaatajate abil jõudsid kümne finalisti sekka Maribel Vääna, Märten Männiste, Andreas Pall, Diana Maria Toomingas, Ingmar Erik Kiviloo, Tiina Adamson, Marten Põldmets, Merili Käsper, Wanda-Helene Ollep ja Alika Milova. Suurejoonelises superfinaalis 12.detsembril Saku Suurhallis võistlesid Wanda-Helene Ollep ja Alika Milova ning televaatajad hääletasid võitjaks Alika Milova. „Eesti otsib superstaari“ saate tootja on teleproduktsioonifirma RUUT, mille peaprodutsent on Kaupo Karelson.

Palju, palju õnne võitjale ning ka auväärse teise koha omanikule Wanda-Helene Ollepile!

Kommentaarid puuduvad