Vaata, mida teeksid superfinalistid Alika ja Wanda oma võidurahaga

uudised.ee

"Eesti otsib supertaari" kaheksanda hooaja superstaari tiitli nimel astuvad täna võistlustulle Wanda-Helene Ollep ja Alika Milova. Võitja saab lisaks artistilepingule Universal Musicuga ka auhinnaraha 10 000 eurot, mille eest mõlemad lauljannad on plaaninud soetada tehnikat.

Sarjas "Superstaari 2021 ankeet" vastasid finaalvoorudesse jõudnud lauljad põnevatele faktiküsimustele. Nüüd, kui võistlustulle on jäänud vaid kaks lauljat - Wanda ja Alika, on aeg meelde tuletada, milliseid põnevaid fakte lauljannad enda kohta avalikustasid - mis on nende eredaim mälestus lapsepõlvest, kes nad üheks päevaks olla sooviskid ning mida teeksid nad võidurahaga.

''Mul on kodus väga palju karikaid ja seda hoopis jooksmise eest. Ma olin väiksena väga suur jooksja, käisin võistlustel ja noppisin auhindu,'' avaldas Wanda põneva fakti enda kohta.

Alika arutles, et kui tal oleks võimalik olla üks päev keegi teine, siis ta oleks enda koer. ’’Mind huvitab, mis tema peas toimub. Mida ta mõtleb ja mida tahab mulle öelda,’’ rääkis noor lauljatar naljatades.

Auhinnaraha eest plaanivad mõlemad lauljad seotada tehnikat - kes ostab MacBooki, kes helitehnika. 

Vaata Wanda ja Alika kõiki vastuseid lähemalt videodest!

Wanda vastused:

Alika vastused: 


Kõikidesse finaalvoorudesse pääsenud lauljate ankeedid on leitavad TV3 Play lehelt. 

Superstaarisaate suur finaali on eetris juba pühapäeval kell 20.00 TV3-s!

Kommentaarid puuduvad