Superfinaal sai vinge avapaugu! Täna selgub, kellest saab järgmine Eesti superstaar

uudised.ee

''Eesti otsib superstaari'' suurejooneline superfinaal on alanud ja loetud tundide pärast selgub kaheksanda hooaja võitja. Esimese loona tegid finalistid ühisloo koos Karl-Erik Taukariga. 

Superfinalistid Alika Milova ja Wanda-Helene Ollep astuvad täna Saku Suurhalli lavale võimsate etteastetega, mille seas on nii hooaja jooksul ohtralt kiitust pälvinud esitusi kui ka täiesti uusi lugusid. Superfinaalis toimuval vaatajahääletusel selgub võitja, kellele kuulub Eesti kaheksanda superstaari tiitel, artistileping Universal Musicuga ning TV3 ja SEB poolt 10 000 eurot. 

Wanda-Helene valis eelmises finaalsaates kõlanud loo "It's oh so quiet" - 900 73 07

Mihkel Raud ütles tagasides kolm sõna: fantastiline, fantastiline, fantastiline. Birgiti sõnul oli kogu numbrit põnev vaadata ja ilus kuulata. Koit Tiime meenutas esimest vooru, kui Wanda astus kohtunike ette. ''See oli võluv etteaste aitäh sulle!''


Alika Milova valis korduslook Eurovisiooni lo "Arcade" - 900 73 05



"Aitäh, armas Alika, et sa andsid mulle võimaluse seda erakordselt esitust uuesti kuulata!" ütles Birgit Alikale. Birgit pidas seda staarisaate ajaloo kõige paremaks esituseks ning loodab, et Alika vallutab popmuusika maailma. Koit tunnistas, et tal on olnud Alika suurt tähelendu selle väikese aja jooksul suur rõõm jälgida. "Su muusika paneb mind tahtma olla parem inimene," tõdes Mihkel. 


Alika ja Wanda-Helene singel "Õnnenumber"



"See oli väga maitsekas ja selles pole kahtlust, et meil on finaalis kaks väga tugevat vokalisti," ütles Koit. "Alates tänasest algab Eesti tähestik A'ga ja lõppeb W'ga," defineeris Mihkel lauljannasid. Birgiti sõnul nägi ta esituses pisut konkureerimist, aga seda peabki olema. Lauljanna hinnangul täiendavad Wanda ja Alika teineteist, sest nad on küllaltki erinevad lauljad. 


Wanda-Helene - "Creep"  900 73 07

"See oli ülitugev number, siis oli vingelt draamat, vingelt pinget," rääkis Mihkel, et Wanda viskus uhkelt üle finišijoone. Birgiti sõnul on Wanda selle aasta finalistidest kõige mitmekülgsem. "Õrn ja malbe häälekene, Wanda," lisas Birgit. "Mulle läks eriti hinge loo lõpp, õrn osa," ütles Koit, et tegu oli väga ilusa ja emotsionaalse numbriga. 

Alika "Earth song" - 900 73 05



"Milline jõud saab olla ühes väikeses inimese... See on täiesti uskumatu, ma kummardan su ees!" ütles Birgit. Koit ei mõistnud, kuidas saab inimesest selline pauer välja tulla. "Ma soovin, et kõik Sinu unistused täituvad," oli Koit šokeeritud. "Mul lihtsalt ei olegi ühtegi sõna. See oli võimas, see oli vaid vahepeatus selle karjääri juures, mis sind eest ootab," ütles Mihkel.

 

Kommentaarid puuduvad