Galerii I Superfinaaliks valmistumine on täies hoos! Piilu, mis toimub lava taga

uudised.ee

Juba loetud tundide pärast jõuab TV3 otse-eetrisse ”Eesti otsib superstaari” suurejooneline superfinaal, kus selgub kaheksanda hooaja võitja ning lisaks ootab vaatajaid palju vaimustavaid lisaüllatusi.

Superfinalistid Alika Milova ja Wanda-Helene Ollep astuvad Saku Suurhalli lavale võimsate etteastetega, mille seas on nii hooaja jooksul ohtralt kiitust pälvinud esitusi kui ka täiesti uusi lugusid. Superfinaalis toimuval vaatajahääletusel selgub võitja, kellele kuulub Eesti kaheksanda superstaari tiitel, artistileping Universal Musicuga ning TV3 ja SEB poolt 10 000 eurot.

Superfinaalis esinevad mitmed saate varasematest hooaegadest tuntud lauljad ning loomulikult kõik teisedki käesoleva hooaja finalistid: Maribel Vääna, Märten Männiste, Andreas Pall, Diana Maria Toomingas, Ingmar Erik Kiviloo, Tiina Adamson, Marten Põldmets ja Merili Käsper. Suurejoonelise teleshow juhiks on loomulikult Eesti parim saatejuht Karl-Erik Taukar, kes samuti homme õhtul üllatab, esitledes just superfinaalis oma uut singlit. 

Vaata lähemalt pildigaleriist, kuidas käib õhtuks valmistumine.

Kommentaarid puuduvad