Alika Milova pärast suurvõitu: iga nädala ja saatega pani just see mulle rohkem pinget peale

uudised.ee

''Eesti otsib superstaari'' kaheksanda hooaja võitja on Alika Milova, kelle säravad etteasted ei jätnud külmaks mitte kedagi. Värske superstaar tõdes, et kuigi tal olid mõned päevad enne saadet tervisega probleeme, läks superfinaalis kõik paremini kui ta oleks osanud oodata.

Alika ütles kohe pärast saadet, et tegelikult läks superfinaaliks valmistumine pingeliseks, sest nad mõlemad Wandaga olid haiged. ''Mul oli palavik kaks päeva, aga ma teadsin, et kõik saab korda ja nii läkski,'' rääkis Alika vahetult pärast võitu. Ta ütles, et superfinaalis panid mõlemad finalistid mängu kõik. ''Meil mõlemil tuli väga hea kontsert ja numbrid,'' sõnas Alika, kelle sõnul läks tal superfinaalis isegi paremini kui ta oleks osanud oodata.

Terve hooaja vältel ei jaganud kohtunikud pea ükski saade Alikale kriitikat ja samuti arvasid paljud, et just tema on ''Eesti otsib superstaari'' saate kaheksanda hooaja kindel võitja. Alika sõnul pani talle just see iga nädalaga rohkem pinget peale. ''Kuna ma ei seisnud ka ühtegi korda ohutsoonis, siis ma tundsin, et see pani mulle rohkem pinget peale,'' ütles ta.

Vaata kogu intervjuud uhiuue superstaari Alika Milovaga siit:

Kommentaarid puuduvad