''Eesti otsib superstaari'' peaprodutsent Kaupo Karelson: vaatajanumbrid ületasid kaalukalt meie ootusi

uudised.ee

Eile sai suurejoonelise lõpu “Eesti otsib superstaari” kaheksas hooaeg, mille võitis Alika Milova. Kroonika vahendab, kuidas hindab eilset tulemust ja tänavust hooaega saate peaprodutsent Kaupo Karelson.

“Tagantjärgi läks meil tänavuse hooajaga väga õnnelikult,” tõdeb Kaupo, kes eesotsas tänab eelkõige Vabariigi Valitsust eriloa rahuldamises ning võimaluses korraldada sündmus 3000-le pealtvaatajale. “Nende usaldus andis meile võimaluse teha hooaeg peaaegu maksimaalses mahus,” nendib Karelson.

Uurides, kuidas Karelson üleüldiselt tänavuse hooajaga – sealhulgas vaatajanumbritega – rahul on, vastab ta pikemalt mõtlemata: “Vaatajanumbrid ületasid kaalukalt meie ootusi. Nii suurt vastuvõttu superstaarisaate hooajale ma ei mäletagi. Eks finalistid olid need, kes selle rahvaarmastuse välja teenisid. Vastuvõtuga saan ma ainult väga rahul olla.”

Loe refereeritud artiklit lähemalt siit.

Kommentaarid puuduvad