Enneolematu edumaa! Selgus, millise häältesaagiga võitis Alika Milova staarisaate

uudised.ee

''Eesti otsib superstaari'' kaheksas hooaeg jõudis lõpule ja Eesti rahvas valis uueks superstaariks Narvast pärit 19-aastase Alika Milova, kellele kuulub 10 000 eurot ja artistileping Universal Music Estonia​ga. Täna avalikustati ''Seitsmestes'', millise edumaaga täpsemalt Milova superfinaali võitis.

Selgus, et ülekaalukalt eelistasid televaatajad Alikat ja tema poolt helistasid 2/3 vaatajatest. Nimelt, eile hääletas Alika Milova poolt 71.8 protsenti ja Wanda-Helene poolt 28.2 protsenti vaatajatest. Alika oli külas ka Seitsmeste otse-eetris ja teda need numbrid üllatavad. ''Ma olin täiesti kindel, et meie finaal oli tasavägine ja numbrid jaotuvad nii 53 või 47 protsenti, aga et tulemused on sellised, on see päris uskumatu,'' tõdes ta.

Vaata veel kord mõlema finalisti võiduloo esitust superfinaalis:

Kommentaarid puuduvad