Järgmine südamesõber staarisaatest! Maribel Vääna: mu süda kuulub talle

uudised.ee

Maribel Vääna tunnistas Sky.ee-le antud intervjuus oma suhtestaatuse ja lisaks mainib, et leidis staarisaatest endale ka südamesõbra Alika näol. Tegime mõned nädalad tagasi ka intervjuu Andreas Palliga, kes tunnistas samuti, et leidis just staarisaatest oma ellu olulise inimese.

Maribel ütles vahetult pärast superfinaali, et tema hoidis pöialt just Alikale. ”Mu süda kuulub Alikale ja see pole mingi saladus. Tegu on minu südamesõbraga, kes oli kadunud ja kelle ma leidsin läbi selle saate,” teeb lauljatar südamliku avalduse. 

Samuti rääkis mõned nädalad tagasi Andreas, et staarisaade on tema elus olulise tähtsusega. ”Kõige lähedasem olen ma kindlasti Märteniga, minu mõnus toakaaslane finaalide algusest. Täiesti uskumatu, kui kiiresti ja kui suurteks sõpradeks me saanud oleme. Naljaga pooleks olen siin ikka öelnud, et meil on kahepeale üks aju. Seda sellepärast, et me mõtleme samu asju, ütleme samu asju, teeme suvalistel hetkedel samu liigutusi ja üldse võiks öelda, et ta justkui on mul kadunud kaksikvend. Nii palju ühist ja temaga tõesti kunagi jutt otsa ei saa ega igav ei hakka,” jagas Andreas.

Kuula Maribeli täispikka intervjuu lähemalt siit.

Kommentaarid puuduvad