Tohoh! Suurmeister Tõnis Mägi oli esimene, kes Alikat peale staarisaate võitu õnnitles

uudised.ee

Eile õhtul toimus superstaarisaate suur superfinaal, kus võistlustulle astusid Alika Milova ja Wanda-Helene Ollep. Täna andis superstaari tiitliga pärjatud Alika raadio Star FM-i hommikuprogrammis intervjuu, kus rääkis teda valdavatest tunnetest ning lähipäeva plaanidest.

Lauljanna sõnul ei ole talle veel kohale jõudnud, et ta saate võitis. “Tunne on ebareaalne. See kõik on täiesti uskumatu,” kirjeldas Alika.  

Ta teatas, et suurmeister Tõnis Mägi oli esimene, kes talle võidu puhul õnne soovis. Lauljanna sõnul on ta Tõnis Mäega suhelnud peale seda, kui esitas ühes finaalvoorus suurmeistri laulu “Kaunilt kaua”.

Raadiosaatejuhid uurisid, kas eile läks peale võitu ka suuremaks tähistamiseks. “Tegelikult ei läinud nagu kõvaks peoks, aga tahtsin kõikidega lihtsalt juttu rääkida,” ütles Alika, et jõudis magama umbes kella nelja paiku. 

Varakult ei pidanud Alika ärkama aga ainult mitte raadio intervjuu pärast, vaid esimene päev superstaarina tulebki väga kiire. “See päev on sündmusi täis – Universaliga tuleb suhelda, õhtul televiisorisse minna,” rääkis Alika ning tõdes, et ta on päris väsinud, kuna sai öösel vaid neli tundi magada.  

Alikat saab näha täna õhtul TV3-e “Seitsmeste” saates.

Alikaga intervjuud saad järele kuulata Star FM hommikuprogrammist.

Kommentaarid puuduvad