Vōtab sōnatuks! Vaata uuesti staarisaate finalistide Alika ja Wanda superfinaali esitusi

uudised.ee

Eile toimus Saku Suurhallis suurejooneline "Eesti otsib superstaari" superfinaal, kus kaheksanda hooaja võitjaks krooniti Alika Milova. Auväärse teise koha sai Wanda-Helene Ollep.

Mõlemad lauljannad üllatasid vaatajaid suurepäraste etteastetega. Alikal ja Wandal tuli finaalis uuesti esitada 3 laulu - parim lugu mõnest eelnevast finaalvoorust, omal valikul võidulugu ja koos esitasid lauljannad ka singli "Õnnenumber".

Seni oma parimaks esituseks, mida finaalis korrata, pidas Wanda üllatusvoorus esitatud lugu "It's Oh So Quiet". Mihkel Raud ütles tagasides kolm sõna: fantastiline, fantastiline, fantastiline. Birgiti sõnul oli kogu numbrit põnev vaadata ja ilus kuulata. Koit Tiime meenutas esimest vooru, kui Wanda astus kohtunike ette. ''See oli võluv etteaste, aitäh sulle!''



Alika Milova valis uuesti esitamiseks loo "Arcade". "Aitäh, armas Alika, et sa andsid mulle võimaluse seda erakordselt esitust uuesti kuulata!" ütles Birgit Alikale. Birgit pidas seda staarisaate ajaloo kõige paremaks esituseks ning loodab, et Alika vallutab popmuusika maailma. Koit tunnistas, et tal on olnud Alika suurt tähelendu selle väikese aja jooksul rõõm jälgida. "Su muusika paneb mind tahtma olla parem inimene," tõdes Mihkel. 

 

Koos esitasid Wanda ja Alika singli "Õnnenumber". "See oli väga maitsekas ja selles pole kahtlust, et meil on finaalis kaks väga tugevat vokalisti,"tõdes Koit. "Alates tänasest algab Eesti tähestik A'ga ja lõppeb W'ga," defineeris Mihkel lauljannasid. Birgiti sõnul nägi ta esituses pisut konkureerimist, aga seda peabki olema. Naiskohtuniku hinnangul täiendavad lWanda ja Alika laval teineteist, sest nad on küllaltki erinevad lauljad.

 

Wanda valis võidulooks Radioheadi laulu "Creep. "See oli ülitugev number, siin oli vingelt draamat ja vingelt pinget," rääkis Mihkel, et Wanda viskus uhkelt üle finišijoone. Birgiti sõnul on Wanda selle aasta finalistidest kõige mitmekülgsem. "Mulle läks eriti hinge loo lõpp, õrn osa," ütles Koit, et tegu oli väga ilusa ja emotsionaalse numbriga. 

 

Alika valis võidulooks Michael Jacksoni "Earth Song". "Milline jõud saab olla ühes väikeses inimese! See on täiesti uskumatu, ma kummardan su ees!" ütles Birgit. Koit ei mõistnud, kuidas saab inimesest selline jõud välja tulla. "Mul lihtsalt ei olegi ühtegi sõna. See oli võimas. See oli vaid vahepeatus selle karjääri juures, mis sind eest ootab," ütles Mihkel. 

Saate võitjale, Alika Milovale kuulub nüüdsest artistileping Universal Musicuga ning TV3 ja SEB poolt 10 000 eurot. Samuti on singel "Õnnenumber" nüüdsest tema esimeseks singliks. 

Kommentaarid puuduvad