Karl-Erik Taukar: mul oli palju lihtsam juhtida saadet konkreetse eelistuseta

uudised.ee

Kahtlemata mängib ”Eesti otsib superstaari” õnnestumises suurt rolli ka muusik Karl-Erik Taukar, kes on juba teist hooaega saatejuht. Ta oli üks staarisaate finalistidest 2012. aastal ja pääses finaalidesse just lohutusvoorust. Nüüd aga meenutab ta aastatetagust aega ja avaldab, mille poolest artistid sellel hooajal erinevad.

Taukar tõdes, et tal on mõtteid väga palju, mida võiks ”Eesti otsib superstaari” kaheksanda hooaja kohta öelda. ”Ma ütleks märksõnadeks tasakaalukas ja täiskasvanulik. Kui me räägime ikkagi nendest põhistaaridest, kes on osalised ja võistlejad, siis mul on tunne, et nad on nii intelligentsed ja targad. Nad oskavad oma loovalikuid juba kaugele ette tulevikku paika panna ja ma pean tunnistama, et selle roosa ruumi melu on muutunud vaoshoitumaks, kui näiteks varasematel aastatel,” avaldas Taukar.

Ta mõtleb, et just eelkõige tööeetika mõttes. ”10 aastat tagasi, kui mina selles saates osalesin, oli ikkagi niimoodi, et kui lugu lõppes ära, siis toimus väikestviisi pidu lava taga, aga seekord olid osalejad kuidagi algusest peale juba professionaalsed,” lausus Taukar. Tema sõnul on iga sekund otse-eetrit juhtides väljakutse. ”Ma ei oska konkreetset rasket momenti isegi välja tuua, sest masinavärk töötas õlitatult tänu fantastilisele tiimile. Oli väga soe kohtunikepaneel, see töö oli puhas nauding,” märkis Taukar.

Muusik nentis, et tal oli ka saatejuhina oma tööd palju kergem teha, kui tal ei olnud kedagi, kellele nii-öelda pöialt hoida. ”Kuidagi alateadlikult või lausenüansiliselt tuleb see eelistus välja sellisel juhul ka saatejuhi tekstis. Ma hoidsin meelega seda neutraalset joont ja mul oli palju lihtsam juhtida saadet konkreetse eelistuseta,” arvas ta.

Vaata lähemalt intervjuud Karl-Erik Taukariga videost ja ühtlasi ka seda, millist nõuannet ta uuele superstaarile annaks:

Kommentaarid puuduvad