Kas tegu on naljaga? Sisulooja Merilyn Nau pakub krõbeda hinna eest oma seltskonda

uudised.ee

Tõsielusaates "Rannamaja" tuntuks saanud sisulooja Merylin Nau andis sotsiaalmeedia vahendusel teada, et ta on valmis pakkuma mõnele mehele jõululauas oma seltskonda ja mängima tema pere ees tüdruksõpra. Neiu töötasu küündib paari tuhande dollarini. 

Hetkel Los Angeleses elav eestlanna tegi Instagrami kontole loo sellest, et on valmis etendama jõulude ajal soovijaile tüdruksõpra. "Kui sul on jõuludeks vaja tüdruksõpra, et näidata oma perele, et sa ei ole enam vallaline, siis võta minuga ühendust," kirjutas sisulooja. Kui eestlastele võib tunduda selline avalik pakkumine kummaline, siis Ameerika Ühendriikides on tegemist päris populaarse tööga. 

Poole päeva eest soovib eesti sisulooja saada 1000 dollarit, terve päeva eest 2000 dollarit. "Ma olen armas ja ma meeldin emadele," lisas Nau. 

Selliseid tüdrukuid, kes käivad üritustel pidutsemas või kellegi kaaslast mängimas, nimetatakse USA-s "atmosphere girls". Eesti keelde tõlkides tähendaks see naist, kes loob atmosfääri ehk toob ruumi ilu, šarmi ja lõbu.

USA-s on ka palju selliseid agentuuri, kes sellist teenust vahendavad. Tööülesanded on väga selgelt määratletud ja põhinevad vaid näitlemisel. Töötasu oleneb üritusest ja tööülesannetest - mõnikord tuleb lihtsalt pidutseda, mõnikord inimestega suhelda, teinekord tuleb olla kellegi kaaslane. Ka eestlanna täpsustas oma postituses, et kätest kinni hoidmine ja põsemusi on piir.

Merilyn Nau postitus: 

Kommentaarid puuduvad