Põnev hobi! Näitleja Kalle Sepp käib matkaklubiga alasti Eestimaad avastamas

uudised.ee

Näitleja ja laulja Kalle Sepp käis "Pühapäev Sirjega" saates külas ning rääkis põnevast hobist, milleks on alasti Eestimaa avastamine. 

"Meil on selline põnev matkaklubi "Alasti Eestimaa". Mitte, et meie alasti oleme, vaid Eestimaa on alasti meie ees," tutvustas Kalle Sepp, et matkaklubiga on nad juba 15 aastat erinevatel matkadel käinud. Sõbrad võtavad ette nii maastiku- ja veematku, nii ratta peal kui ka kanuude peal. 

Sepa sõnul on neil klubis väga mõnus ja ühtne seltskond välja kujunenud. "Keegi ei virise, kõik on ühte meelt ja kõik tahavad seda teha," tunnistas Sepp, et rõõm on sellist inimestega maid avastamas käia.

"Talvel minnakse paariks-kolmeks päevaks metsa ja võetakse telk kaasa," rääkis Sepp, et vahepeal käivad klubilised lisaks iga-aastasele suvisele matkale ka talvel looduses kõik koos aega veetmas metsa telkima. "Tahaks nagu käia looduses, tahaks avastada uusi asju, tahaks istuda lõkkeääres ja rääkida maailma asjadest," arutles Sepp kirglikult.

Lisaks Eestile käivad nad üle aasta ka välismaal matkamas. Eelmine aasta võttis matkaklubi meie põhjanaabrite juurde - võeti väike purjekas ja käidi Turu saarestikku avastamas. 

Tervet intervjuud Kalle Sepaga saab vaadata saatest "Pühapäev Sirjega" TV3 Playst. 

Kommentaarid puuduvad