Homme
22. jaan
-5...-1
-7...-1
Ülehomme
23. jaan
-6...1
-13...3

Meelelahutus

Timmeri taroskoop uue superstaari Alika Milova tähtkujule: mingi saladus võib ilmsiks tulla

13:53 14. detsember 2021
Autor: uudised.ee

Sellel pühapäeval selgus, et Eesti kaheksas superstaar on Alika Milova, kes võitis üllatava edumaaga populaarse laulusaate. Loomulikult uurisime, mida ennustavad talle uueks nädalaks Timmeri tarokaardid.

Alika Milova on sündinud 5. septembril ja tema tähtkujuks on Neitsi. Selle tähtkuju loomulikku tagasihoidlikkust ja võluvat malbust võib ekslikult pidada kinnisuseks. Ta on kõige toimekam ja abivalmim sodiaagimärk. Neil on suured närvienergia varud, mis vajavad pidevat ja korrapärast väljendamist vabaaja harrastuste ning võimalikult ka tööelu kaudu. Nad on väga praktilised ja leidlikud. Nad tunnevad end hästi, kui on oma päeva paika pannud ja saavad tegutsema asuda. Neile sobib, kui nad täpselt teavad, mida ja millal tuleb teha. Nende jaoks on elutähtis turvatunne ja kord.

Mida ennustavad sellel nädalal tarokaardid Neitsi tähtkujule?

Neitsi teab midagi ja ta tahaks sellest rääkida, aga samal ajal on tal meeles, et see on vale ja sellest tuleb tüli. Mingi saladus võib tulla ilmsiks ja sellega võib kaasneda suur konflikt. Neitsi üritab kellelegi midagi pähe määrida ja see puudutab eelkõige tööd. See, kellele soovib Neitsi oma ideed maha müüa, ei usu sellesse. Kuid te ei anna ka alla. Võite ise olla selline, et ütlete teravalt. Nädala lõpus tahate mingit ideed maha müüa ja leiate jällegi teise inimese, kellele see maha müüa ja seekord on see jutuvestlus juba edukas. Ehk see, mis nädala alguses ei toimi, toimub nädala lõpus küll. Suhete jaoks teil sellel nädalal aega ei jäägi. Te tegelete oma kindla asjaga, mis teile on oluline.

Kuula lähemalt videost ja ühtlasi seda, milline on Timmeri taroskoobi soovitus värskele superstaarile alanud nädalaks:


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!