Värske superstaar Alika Milova avaldas, miks ta ei võta võõraid numbreid vastu

uudised.ee

Seitsmeste stuudios käis külas ''Eesti otsib superstaari'' kaheksanda hooaja võitja Alika Milova. Noor lauljatar tunnistas, et on pisut väsinud ja enne saadet küsiti Alikalt, mida ta kõige enam stuudiosse sooviks. Alika soov oli saada padi ja tekk, mis talle ka intervjuu ajaks otse-eetrisse toodigi.

Alika tõdes Seitsmestes, et tema esimene päev superstaarina on möödunud väga aktiivselt ja ta on pidanud andma mitmeid intervjuusid. Küll aga tegi noorele lauljatarile meelehärmi see, et talle helistasid paljud võõrad numbrid. ''Hommikul kella üheksast kuni õhtul kella viieni telefon helises ja lõpuks ma enam ei vastanud nendele kõnedele,'' tunnistas Alika.

Vaata kogu intervjuud Alikaga lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad