Värske superstaar Alika Milova vallutab tabelitippe debüütsingliga “Õnnenumber”

uudised.ee

Pühapäeva õhtul Saku Suurhallis Eesti 8. superstaariks kroonitud Alika Milova (19) debüütsingel “Õnnenumber” jõudis ilmumisjärgsel päevalEesti Spotifys esikohale, tõugates troonilt seni kindlalt tabelit juhtinud bändi 5MIINUST loo “?mis sa tegid”.
„Esimesed kaks päeva on olnud täiesti pöörased. Telefon heliseb hommikust õhtuni ja katsun selle ajaga toime tulla. Tegemist on tohutult palju – intervjuud, esinemised ja õnnitlused. Tähelepanu on palju, aga mul on väga hea meel, et saatest võitjana väljusin ja et mu esimesel lool nii hästi läheb.“ räägib Alika.

Universal Music Estonia kohaliku muusika juht Kaspar Koppel rõõmustab Milova liitumise üle plaadifirmaga: „Oleme Alika saatevõidu üle väga uhked ja on siiralt hea meel, et selline talent on leidnud oma tee publiku südamesse. Esimese singli tulemus ja saatejärgne tähelepanu näitavad, et inimestele läheb Alika väga korda ning rahvas ootab pikisilmi, mis rada ta käima asub. Universal Music on talle kindlasti parimaks partneriks ning aitame tiivustada tema karjääri kõikvõimalikest aspektidest,“ sõnab Koppel.

Loo „Õnnenumber“ autoriteks on saksa produtsent Kim W, Katrina Noorbergen, Mimoza Blinsson ning Eestikeelsed sõnad võlus palale Jana Hallas. Lugu salvestati Helsinkis, Elements Music stuudios saate Eesti otsib superstaari eriosas. Saatesarja tasavägises superfinaalis oli Milova konkurendiks Wanda-Helene Ollep. Ülekaalukaks võitjaks valiti Alika Milova, kes lahkus Saku suurhallist 10 000 euro ja Universal Musicu artistilepinguga.

Kuula Alika uut lugu siit:

Pühapäeva õhtul Saku Suurhallis Eesti 8. superstaariks kroonitud Alika Milova (19) debüütsingel “Õnnenumber” jõudis ilmumisjärgsel päevalEesti Spotifys esikohale, tõugates troonilt seni kindlalt tabelit juhtinud bändi 5MIINUST loo “?mis sa tegid”.
„Esimesed kaks päeva on olnud täiesti pöörased. Telefon heliseb hommikust õhtuni ja katsun selle ajaga toime tulla. Tegemist on tohutult palju – intervjuud, esinemised ja õnnitlused. Tähelepanu on palju, aga mul on väga hea meel, et saatest võitjana väljusin ja et mu esimesel lool nii hästi läheb.“ räägib Alika.

Universal Music Estonia kohaliku muusika juht Kaspar Koppel rõõmustab Milova liitumise üle plaadifirmaga: „Oleme Alika saatevõidu üle väga uhked ja on siiralt hea meel, et selline talent on leidnud oma tee publiku südamesse. Esimese singli tulemus ja saatejärgne tähelepanu näitavad, et inimestele läheb Alika väga korda ning rahvas ootab pikisilmi, mis rada ta käima asub. Universal Music on talle kindlasti parimaks partneriks ning aitame tiivustada tema karjääri kõikvõimalikest aspektidest,“ sõnab Koppel.

Loo „Õnnenumber“ autoriteks on saksa produtsent Kim W, Katrina Noorbergen, Mimoza Blinsson ning Eestikeelsed sõnad võlus palale Jana Hallas. Lugu salvestati Helsinkis, Elements Music stuudios saate Eesti otsib superstaari eriosas. Saatesarja tasavägises superfinaalis oli Milova konkurendiks Wanda-Helene Ollep. Ülekaalukaks võitjaks valiti Alika Milova, kes lahkus Saku suurhallist 10 000 euro ja Universal Musicu artistilepinguga.

Kuula Alika uut lugu siit:

Kommentaarid puuduvad