Joel Ostrat lajatab kiirtoiduketis oma uue burgeriga ka Big Macile ära: no taseme vahe on suur

uudised.ee

McDonald’s Eesti restoranide menüüs on 8. detsembrist saadaval Maestro burgerid, mille retseptid on loonud Eesti staarkokk Joel Ostrat. Ta käis Seitsmestes lähemalt rääkimas, kuidas maitsevad uued burgerid ja millist toorainet Ostrat nende valmistamiseks kasutas.

''Ma juba pisikesena poisina unistasin hästi suurelt. See võimalus tuli minuni teha maailma suurima kiirtoiduketiga koostööd,'' räägib Ostrat. Nimelt, on burgerid osa McDonald’s Maestro burgerite tooteliinist, mis ühendab tippkoka loodud retsepti ja McDonald’s restoraniketi kvaliteetse tooraine. Joel Ostrati loodud Maestro burgerid on saadaval kõikides McDonald’s restoranides üle Eesti.

Burgerite sarja jaoks välja töötanud kaks burgeriretsepti – ühe veiselihaga ja ühe kanalihaga. Retseptid töötati välja mitme kuu jooksul, katsetades erinevaid koostisosasid, et luua parimad maitsekombinatsioonid. ''Mina teen seda toitu nagu restoranides ikka ja sealsete vahenditega. Esiteks on siin kasutatud väga head ja kvaliteetset toorainet. Loomulikult on mõlemas burgeris rohkelt tervislikkust,'' sõnas Ostrat otse-eetris.

Vaata kogu intervjuud Joel Ostratiga lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad