Kas teadsid? Selle maailmakuulsa näitlejanna karjäär sai alguse jõulufilmist “Üksinda kodus 3”

uudised.ee

Täna õhtul kell 20.00 saab TV3-s näha filmi "Üksinda kodus 3". Legendaarse jõulufilmi kolmandat osa võib pidada ka maailmakuulsa näitlejanna Scarlett Johanssoni näitlejakarjääri alguseks.

Scarlett Johansson on 37-aastane Ameerika näitlejanna, kes on pälvinud hulgaliselt auhindu ja nominatsioone kehastatud filmirollide eest. Üks esimestest Scarletti filmirollidest oli mängida legendaarses jõulufilmis peategelase Alexi vanemat õde -  Molly Pruitti. Näitlejanna oli filmis mängides vaid 11-aastane. 

Scarlett on vaieldamatult kõige populaarsem näitleja filmist ´"Üksinda kodus 3". See oli tema karjääri varasemaid filme ja juba aasta hiljem mängis 12-aastane Scarlett pearolli komöödiafilmis "Manny & Lo". 

Ameeriklanna tähelennu alguseks peetakse 2003. aastal esilinastunud filmi "Lost In Translation", kus ta kehastas tegelast Charlotte. 

Tänaseks on näitlejanna mänginud mitmekümnetes hittfilmides. 2020. aastal pälvis Johansson korraga kaks Oscari nominatsiooni peaosa eest filmis Marriage Story ja kõrvalosa eest filmis Jojo Rabbit. Temast on saanud ka superkangelane, mängides viimase kümnendi jooksul mitmes Marveli filmis Natasha Romanoffi, tuntud ka kui Black Widow.

Vaata ja meenuta Scarlett Johanssoni filmist "Üksinda kodus 3":

Kommentaarid puuduvad