Ootamatu! Maribel Vääna: otsustasin, et kuni järgmise aastani ma ei võta esinemispakkumisi vastu

uudised.ee

Ehkki mitmed “Eesti otsib superstaari” kaheksanda hooaja finalistid on täitnud oma jõulukuu graafiku mitmete esinemistega, siis saates kolmanda koha saavutanud Maribel Vääna ei torma kohe kontserte andma ega võta hetkel esinemispakkumisi vastu. 

2021. aasta staarisaate finaliste on saatnud peale saadet suur edu muusikamaastikul – mõni suundus detsembris Eesti tippartistidega jõulukontserte andma, teised esinevad jõulukuul mitmetel eraüritustel. Maribel Vääna teatas peale saadet, et tema telefon on pakkumistest punane, kuid nüüd selgub, et neiu otsustas kõik esinemispakkumised tagasi lükata. 

“Kuni järgmise aastani ma ei võta esinemispakkumisi vastu,” teatas Maribel superfinaali eel antud intervjuus. Lauljanna sõnul peitub põhjus asjaolus, et tal ei ole kindlat bändi. “Kui mul on väikene bändikene taga, siis teen ka mõne esinemise,” ütles Maribel, et küll me teda veel laval näha saame. 

Maribeli lubadus aastaks 2022 on välja anda oma esimene singel ning teha koostööd ägedate produtsentide ning laulukirjutajatega. 

Vaata videost, mille põnevaga Maribel on peale saadet tegelenud ja kuidas ta saatele tagasi vaatab:

Kommentaarid puuduvad