Triin Lellep alustab koostööd maineka plaadifirmaga: mind koheldakse Soomes kui staari

Triin Lellep ja üks Soome tuntuimaid plaadifirmasid Helsinki Records sõlmisid koostöölepingu. 20 plaatina-, 30 kuld-, mitme multiplaatina albumi ja üle 50 Top 10 singli väljaandjana on Helsinki Records üks Soome edukamatest plaadifirmadest.

Tipp-plaadifirma ridadesse kuuluvad mitmed Soome rokkstaarid- Dingo ja Lordi, aga ka tuntud vene artistid, nagu Igor Krutoy, Valeriya, Vladimir Presniakov ja ka Rootsi hitimeistrid Ace of Base ja Pandora. Helsinki Records teeb projekte koostöös Universali, Sony Recordsi ja Warneriga. ''Innustusime Triinu vingest energiast ja raudsetest oskustest ja näeme temas potentsiaali saada globaalseks artistiks. Tahame olla ehitamas tema läbimurret,'' räägib plaadifirma juht Maki Kolehmainen.

Esimene ühistööna valmiv singel „Soulmate“ ilmub 7ndal jaanuaril 2022. Lellepile, kes on lõpetanud Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli ja Helsinki Konservatooriumi klassikalise laulu erialal ning laulnud aastaid OCP orkestri solistina Prantsusmaal, on muusikasalvestamine uus kogemus, samuti muusikastiil, milleks on crossover pop. ''Olla salvestav artist on mulle ammuse unistuse täitumine. Mind koheldakse Soomes kui staari, ülima hoolitsuse ja professionaalsusega. Stuudio on täis inimesi ja coach`e ning õpetajaid, kõik tegelemas minu muusikaga, sellise hoolitsusega ma ei ole üldse harjunud!“ räägib Lellep innustunult. ''Teha koostööd inimestega, kes on ühtlasi kirjutanud muusikat Jennifer Lopezile, Britney Spearsile ja Celine Dionile, see on mulle väga suur au!'' 

Lühialbumit on oodata 2022. aasta märtsikuus.

Kommentaarid puuduvad