Uudo Sepp tegi ausa avalduse: kui oleksin tulnud sellel hooajal staarisaatesse, poleks ma edasi pääsenud

uudised.ee

Pühapäevast ”Eesti otsib superstaari” superfinaali oli tulnud vaatama ka Uudo Sepp, kes on 2018. aasta staarisaate võitja. Sepp arvas, et sellel aastal poleks tal nii tugevate lauljate seas isegi lööki olnud.

Uudo Sepp tõdes TV3 veebiportaalile, et tema 2021. aasta on olnud justkui Ameerika mäed, kuid selle kõige kõrval on olnud aega ka staarisaadet vaadata. ”Ma olen jälginud sellel aastal staarisaadet ja tuleb tõdeda, et see hooaeg on olnud tohutult äge hooaeg, kus on palju väga tugevad lauljad. Kui ma oleksin sellel aastal saatesse tulnud, siis ma ei oleks kaugele jõudnud,’’ teatas Uudo Sepp. Ta tõi välja, et tema lemmikuteks on olnud just need lauljad, kes olid ka superfinaalis: Wanda-Helene ja Alika.

Vaata kogu intervjuud Uudo Sepaga lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad