Märten Männistel esinemispakkumistest puudus ei ole: vahepeal peab ühest Eesti otsast teise rügama

uudised.ee

"Eesti otsib superstaari" finalist Märten Männistel on lauljakarjäär peale saadet lendu tõusnud. Lauljal kipub esinemisgraafik olema vahepeal nii kiire, et esinemisteks tuleb Eesti ühest otsast teise kimada.

Superstaarisaate veterankohtunik Mihkel Raud on öelnud, et käesoleva aasta staarisaate hooaeg oli väga tugev ning finaalvoorudesse pääsesid väga tugevad lauljad. Seda on näha ka edust, mis finaliste peale saadet tabanud on. Mitmete lauljate jõulukuu graafikud on muutunud esinemispakkumiste tõttu äärmiselt tihedaks.

Finalist Märten Männiste on üks neist, kellele on rohkelt pakkumisi tehtud. "Jah, detsember on väga tihe," kinnitab Märten, kuid lisab kahetsusega, et üldistelt kipuvad pakkumised tulema ühel ja samal ajal. "Vahepeal peab väga rügama, et jõuda ühest Eesti otsast teise," kirjeldas Märten oma jõulukuu esinemisgraafikut. 

Märteni sõnul on pühad tema jaoks perekondlik aeg, mistõttu ei võtnud ta ühtegi pakkumist vastu jõuludeks või aastavahetuseks. "Minul on traditsioon kujunenud, et istun perega jõululauas," ütles Märten. 

Vaata videost, millised plaanid on Märtenil uueks aastaks ja kuidas tuleb ta toime väikeste fännidega:

'

Kommentaarid puuduvad