Põnev! Superstaarisaate finalist pani kokku uue muusikalise koosseisu ja annab mitu jõulukontserti

uudised.ee

Saate “Eesti otsib superstaari” 8. hooajal tuntust kogunud lauljatar Tiina Adamson annab uue muusikalise koosseisuga detsembris kolm jõulukontserti. Kontserdi publikut üllatatakse ka omaloominguga.  

Tiina Adamson on muusika- ja teatrimaailmas tegutsenud juba pikemat aega, ent rahva südame võitis ta tänavuses superstaarisaates. Teledebüüdi teinud laulja sõnul sai ta peale saadet mitmeid esinemispakkumisi ning otsustas andekate muusikutega kokku panna jõulukava. “Kuna superstaarisaate ajal kirjutasid paljud mulle, et tahaksid mu kontserdile tulla ja just jõulukontserdile, siis ma tegin selle võimalikuks,” lausub Tiina.

Uude muusikalisse koosseisu, Tiina Adamsoni kvartetti kuuluvad lisaks lauljannale andekad muusikud Keio Vutt, Robert Nõmmann ja Mathei Florea. “Klaver, kontrabass, saksofon ja laul – selline kooslus on väga naturaalne, kammerlik ja õdus. Juba proovis olin nii õnnelik selle üle, kuidas me kokku kõlasime ja tundsin, et sellest tuleb ilus kontsert.”

Külastajad saavad Tiina sõnul kuulda tuttavaid ja ilusaid jõululaule nii eesti keeles kui ka inglise keeles. “Eestikeelseid lugusid oleme muusikutega pisut ümber seadnud, et nad kõlaksid uuelt ja huvitavalt,” ütles Tiina, et neil on plaanis ka publikut üllatada. “Kõige rohkem olen elevil selle üle, et esitan nelja omakirjutatud lugu. Tahan väga teada, kuidas publik need vastu võtab,” rääkis Tiina, et ootab suure huviga kontsertide andmist.

“Superstaarisaade on kindlasti hea platvorm, kust edasi liikuda. Tunnen ikka veel, et inimeste huvi minu vastu on suur, ” kinnitas Tiina, et saade on andnud tema laulja-ja muusikukarjäärile hoo sisse. 

Tiina Adamsoni kvartetti saab näha 20. detsembril Telliskivi kvartalis asuvas Terminalis, 25. detsembril Arensburg hotellis Kuressaares ja 29.detsembril KODAS restoranis Valgjärvel, Lõuna-Eestis. 

Kommentaarid puuduvad