Kes teeb, see jōuab! Staarisaate finalist Ingmar plaanib uuel aastal välja anda esimese singli

uudised.ee

Staarisaate finalist Ingmar Erik Kiviloo on peale “Eesti otsib superstaari” saadet pühendunud täielikult muusikale ning salvestab hetkel enda kirjutatud lugu, et uue aasta algul singel välja anda. 

“Eesti otsib superstaari” saate võitjale sai osaks välja anda oma singel. Sel esmaspäeval ilmuski kaheksanda hooaja võitja Alika Milova singel “Õnnenumber”. Ka teised finalistid tegutsevad hoogsalt muusikamaailmas edasi ning finalist Ingmar on samuti salvestamas ja kirjutamas oma muusikat. 

Ingmar tõdeb, et päevaplaan peale saadet rahulikumaks jäänud ei ole, sest väga palju on ta pühendunud muusika tegemisele. “Sellist vaba aega, et lihtsalt olla, eriti ei olegi,” tähendas Ingmar. Laulja tõdes, et kooliga on vaja küll järgi jõuda, aga peamine töö ja aur läheb siiski muusikale.

Muusik lööb Koit Toome, Uku Suviste ja Jaagup Tuisuga kaasa jõulukontsertide tuuril. “Tegelen ka enda loo salvestusprotessiga ja kirjutamisega,” rääkis Ingmar, et järgmise aasta algul soovib ta välja anda oma singli. Millise produktsiooni alt ja täpselt millal singel välja tuleb peaks selguma juba lähitulevikus. 

“Ma ei oleks enne saadet ealeski arvanud, et sellest saatest võib nii palju saada endale. Ma üldse ei teadnud, mida oodata sellest saatest ja ma olen väga rahul, mis ma saavutasin,” rääkis Ingmar. 

Vaata videost, millised eesmärgid ja lubadused on Ingmar endale uueks aastaks seadnud:

Kommentaarid puuduvad