Täna õhtul jõuab TV3 vaatajateni traditsiooniline suur heategevussaade „Inglite aeg“

uudised.ee

Täna õhtul jõuab TV3 vaatajateni traditsiooniline suur heategevussaade „Inglite aeg“, kus on lood abivajajatest, keda saab toetada annetustelefonidele helistamisega.

„Inglite aeg“ annab kõigile võimaluse abistada Eesti inimesi ja peresid, kelle eluteele on saatus veeretanud ootamatult raskeid katsumusi. Tänavu on saates viis liigutavat lugu, mille on kogunud ja kokku pannud saatejuht Tuuli-Ann Freienthal.

Südamlikkust lisavad kaunid laulud armastatud muusikutelt ja artistidelt, kelle seas on ka „Eesti otsib superstaari“ värske hooaja noori talente ning võitja. Lauljate reas on Elina Born, Toomas Uibo, Wanda-Helene Ollep, Ron-Jonathan Singson, Nele-Liis Vaiksoo, Stefan, Märten Männiste ja Alika Milova.

„Inglite aja“ annetustelefonide numbrid ja toetussummad:

900 7301: 5 eurot

900 7302: 10 eurot

900 7303: 25 eurot

Kommentaarid puuduvad