„Inglite aja“ saatejuht Tuuli-Ann: kaksikute puhul on kindel, et saame nende elu palju mõjutada

uudised.ee

Jõulud on kohe käes ning aeg on märgata abivajajaid meie ümber. Eile õhtul jõudis TV3 traditsioonilises muusikalises heategevussaates vaatajateni viis Eesti inimeste liigutavat lugu ning valusate katsumuste ja probleemide lahendamisele saame me kõik kaasa aidata.

„Inglite ajas“ oli emotsionaalne lugu 4-aastastest kaksikutest Karoliinast ja Haroldist, kelle isa Jürgen oli Seitsmeste stuudios koos saatejuhi Tuuli-Ann Freienthaliga. Enneaegselt sündinud 4-aastaste kaksikute Karolina ja Haroldi pisikesed ninad hävitas tänuväärne, kuid ometi saatuslik hingamisaparaat, mis aitab õhuvoolu ringlema. Ninaoperatsioonid, millest on pikalt unistatud, võiksid päästa lapsed narrimisest ja hingevalust. Mitte ükski ema ega isa ei suuda vaadata, kuidas nende väikesed päikesekiired kõnnivad nina norus ja süda murtud mänguväljakult koju, sest teistele lastele ei jää Karolina ja Haroldi katkised ninad märkamata.  

”Inglite aja” lugude valik sõltubki sellest, et me leiaksime sealt selle lootusekiire ja kaksikute puhul on täiesti kindel, et me saame nende elu väga palju mõjutada,” sõnas saatejuht Tuuli-Ann Freienthal.

Kaksikute isa sõnul on lapsed järelvalve all. ”Kuna nad on arengust veidi maha jäänud, siis nad vajavad tugiisikute abi igapäevaselt. Lasteaias nad käivad, seal nad mängivad, aga olen ise nendega kaasas olnud, kui 10-aastane laps näitab näpuga,” rääkis Jürgen otse-eetris.

„Inglite aja“ annetustelefonid on avatud 27.detsembri õhtuni:

900 7301 5 eurot

900 7302 10 eurot

900 7303 25 eurot

Vaata ka emotsionaalset lugu enneaegsetest kaksikutest, kelle ninad rikkus hingamisaparaat!

Kommentaarid puuduvad