Ott Lepland uue aasta eel: sellise turvalise kulgemise vahele tahaks midagi uut ja huvitavat

uudised.ee

Ott Lepland ütles TV3 veebiportaalile antud intervjuus, et tal on olnud vaatamata praegusele olukorrale väga tegus aasta ja soovib seada endal uueks aastaks veelgi suuremad eesmärgid.

''Aasta 2021 on läinud tõesti väga tegusalt. Sellel aastal avaldasin suisa neli uut lugu ja singlit. Kui tavapäraselt on eelnevatel aastatel jäänud see arv kuskile kahe kanti, siis tuleb öelda, et sellel aastal olen jõudnud palju teha,'' sõnas Lepland.

Ta meenutas ka suve ja sõnas, et ka siis oli palju esinemisi. ''Ka sellel talvel on olnud päris tihe graafik, tuleb tänada saatust, et ikkagi esinemisi on. Ei saa kurta praegust aega arvestades,'' märkis Lepland. Pühad tulevad armastatud muusikul samuti lavalaudadel. ''Läheme koos ansambliga The Swingers kontserttuurile, üle Eesti on meil toimumas viis kontserti ja tuleb selline südamlik pühadehõnguline kava,'' tegi Ott Lepland põgusa ülevaate. 

Uueks aastaks on tal suured plaanid. ''Ma ei läinud Eesti Laulule selle mõttega, et saada eurovisioonile. Mõtlesin, et kui kunagi minna Eesti Laulule uuesti, siis just ühe looga, mis mul on olnud mitu aastat sahtli põhjas. Kuid uueks aastaks tahaks püstitada endale veel suuremaid eesmärke. Tundub, et mulle need väljakutsed sobivad ja tekitavad elus põnevust. Sellise turvalise kulgemise vahele tahaks midagi uut ja huvitavat. Eesti Laul on hea võimalus jälle oma mugavustsoonist välja astuda,'' lausus Lepland.

Kuula Ott Leplandiga intervjuud lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad