Veeda jõulud koos kolmega! TV3 pühadeaeg on tulvil heategevust, imelisi filme ja saatejuhtide jõulusoove

uudised.ee

TV3 jõulud 2021 on erilised ja tulvil heategevust, imelisi filme ning saatejuhtide jõulusoove. Jõulunädal algas „Inglite aja“ toetusega, ühtlasi on terve nädal eetris jõulufilmid ja staarid koos Ott Leplandi lauluga.

Jõuluaeg TV3s on kantud „Inglite ajast“ – Tuuli-Ann Freienthali juhtimisel oli traditsiooniline heategevuslik saade eetris 20. detsembril ning seejärel on terve jõulunädala ehk kuni 27.detsembrini avatud annetustelefonid, kuhu helistades saab toetada viit abivajajat. Tänavu ootavad tuge: enneaegselt sündinud kaksikud Karoliina ja Harold, kes vajavad toetust keeruliste ninaoperatsioonide jaoks; haruldast Westi sündroomi põdev Nelly Stefani, kes ootab abi kaasaegsete kallite ravimite ostmiseks;  raske geenirikke all kannatava pojaga kahekesi jäänud isa Valdeko, kes vajab väga invabussi; julma sünnitraumaga kehasse vangistatud elurõõmus Aurelia, kes loodab püsiva tugiisiku abil oma hämmastavat arengut jätkata; tubli 16-aastane Merili, kes väärib tulevikukapitali, et abivajavate vendade eest hoolitsemine ei kustutaks tema unistusi. 

Läbi terve jõuluaja on eetris ka „Inglite aja“ saates esinenud muusikute jõulutervitused ning TV3 saatejuhtide jõuluklipid, mille taustaks kõlab Ott Leplandi uus „Jõulud rõõmsaks!“ ning kus vaatajaid tervitavad nii „Kättemaksukontori“ ja „Seitsmeste“ staarid kui ka Teet-Kristjan-Synne ning paljud teised.

TV3 jõuluaja pärliteks on jõulufilmid kogu perele. Nende seas nii kodumaine „Eia jõulud Tondikakul“ kui ka alati oodatud „Paddingtoni seiklused 2“, „Grinch“, „Beethoven 5“, „Alice imedemaal“, „Alice peeglitagusel maal“, „Minu sõber lohe“, „Suur ja kõikvõimas Oz“ ning muidugi traditsioonilised „Üksinda kodus“ ja „Visa hinge“-filmid

24. detsember, jõululaupäev

7.40 Röövitud printsess
9.25 Lumekuninganna
11.00 Minuscule. Mutukad: seiklus Kariibidel
13.00 Pereisa
15.50 Paddingtoni seiklused 2
18.00 Eia jõulud Tondikakul
19.30 Papside lahing
22.00 Visa hing

25. detsember, esimene jõulupüha

7.35 Jääkaru Norm
9.25 Lammas Shaun. Film
11.10 Üksinda kodus 4
13.05 Papside lahing
15.15 Alice imedemaal
17.30 Minu sõber lohe
19.30 Grinch EESTI KEELES!
21.30 Peab armastama jõule

26. detsember, teine jõulupüha

10.00 Grinch EESTI KEELES!
12.00 Beethoven 5
14.00 Alice peeglitagusel maal
16.25 Suur ja kõikvõimas Oz
19.30 Papside lahing 2
21.35 Visa hing 2

27. detsember

20.00 Džungliraamat
22.05 Visa hing 3

Kommentaarid puuduvad