Klõps! Peagi sünnitama hakkav Amani Kiivikas kütab vapralt trennisaalis edasi

Ott Kiivikase tütar ja bikiinifitnessi täht Amani Kiivikas jagas oma Instagrami loos fotot, millel poseerib oma beebikõhuga. Tema riietuse ja tausta põhjal võib aru saada, et neiu on parasjagu jõusaalis trenni tegemas. 

Pildi juurde lisas Amani lihtsa tervituse ja pommi ning lamava saarma emotikonid. Kuigi Amani on praktiliselt valmis sünnitama minema, ei paista, et kõhubeebil endal veel kuhugi kiire oleks.


Foto: Instagrami kuvatõmmis

Ka oma viimases Instagrami postituses õhkas Amani, et see on lausa uskumatu, milleks inimkeha võimeline on. "Kaks aastat tagasi tegin 2 hooaega bikiinifitnessis, kus keha on viidud ikka väga ekstreemsesse olukorda (rasva % madal) tippvormis olemine ja pikk dieet eriti kurnav kui 2 hooaega järjest teha. Samas nii äge näha, mis aastatega järjepideva töö tulemusena ehitatud on! Ja nüüd olen ma koduks ühele pisikesele uuele elule…siiani ei oska sõnadesse seda tunnet panna aga naise keha on võimas!" kirjutas ta.

Kommentaarid puuduvad