Märten Männiste oma esimesest suurest tundest: armusin kogu südamest koolipingis

uudised.ee

Marten Männiste käis külas TV3 Play saates ''Minu esimene..'' ja rääkis lähemalt oma esimestest. Ühtlasi avaldas Märten näiteks loo oma meeldejäävast lavakogemusest, kus ta jäi jalgupidi juhtmetesse kinni ja samuti armsa mälestuse oma esmakordsest suurest armumisest.

Märteni esimene armumine oli lasteaias, aga südamest armus koolipingis. ''See oli minu lähedane hingesugulane, kes õpib Viljandis. Tegu oli minu klassiõega, kellega me istusime kõrvuti ja selline nii-öelda sebimine kogu aeg käis,'' avaldas Märten huvitava detaili. ''Pärast koolipäeva helistasin emale ja küsisin, kas ta võib mulle hiljem järgi tulla, kuna tahtsin klassiõega koos aega veeta. Õnneks alati lubati,'' jutustas Märten.

Kuula lähemalt videost veel Märteni esimesest kohtingust ja ebaõnnestumisest:

Kommentaarid puuduvad