Uudo Sepp teeb üllatava avalduse uueks aastaks: luban olla südamlikum

uudised.ee

Uudo Sepp teeb tagasivaate mööduvale aastale ja tõdeb, et tema aasta on olnud justkui Ameerika mäed. Ühtlasi annab ta uusaasta lubaduse ja teeb juttu ka sellest, et peagi on oodata tema repertuaari uut muusikat.

Uudo Sepp tõdes TV3 veebiportaalile, et tema 2021. aasta on olnud justkui Ameerika mäed. ”Uuel aastal luban kindlasti olla südamlikum ja avatum,” märkis Uudo. Ühtlasi rääkis ta, et soovib ka 2022 rohkem laule välja anda ja keskenduda rohkem muusikale. ”Samas mul algab aasta alguses ülikooli kolmanda aasta esimene pool, seega peab kindlasti ka sellele keskenduma.”

Jõulude ajal võtab muusik vabamalt. ”Rohkem on perekondlikke üritusi, kus ma esinen, see on armas ja isegi mõnes kohas mängin jõuluvana. Tulevad krutskeid täis jõulud,’’ sõnas Uudo Sepp.

Vaata Uudo Sepaga intervjuud lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad