Vilsandil elav Jaan Tätte pealinna probleeme ei igatse: ma olen sellest kõigest pääsenud!

uudised.ee

Vilsandil resideeruv Jaan Tätte tunnistab, et on lõpuks leidnud hingerahu ja elabki oma unistuste elu, mis võimaldab tal päevast päeva kulgeda ja teha täpselt seda, mida ta tahab ja millal ta tahab. 

„Mulle meeldib praegu kõige rohkem see, et hommikul ärgates teen silmad lahti, vahin lakke ja mõtlen, et mida ma täna teen – kas seda või teist. Ja siis hakkan koperdama ja vahel ei teegi lõpuks midagi. Eks siis teen homme, sest mingit sundust pole,“ kirjeldab Tätte oma idüllilist elu.

Õhtuti leiab Jaan end sageli oma trepi peal säravat tähistaevast imetlemas ja elu üle mõtisklemas. Pole harvad juhud, kui mehe mõtted lähevad sellele, et just samal hetkel on inimesed Tallinnas ummikutes ja ostukeskustes kärudega trügimas. „Ja siis läheb mul suu lihtsalt kõrvuni, sest olen kõigest sellest pääsenud,“ sõnab ta rahulolevalt.

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad