Maribel Vääna kergitas saladuseloori: uuel aastal on plaanis ka paar ägedat teledebüüti

uudised.ee

Kuna peagi on aasta 2021 lõppemas, siis uurisime staarisaate ühelt finalistilt Maribel Väänalt, et milliste mõtetega läheb tema uude aastasse.

’’See aasta on olnud minu jaoks elumuutev. Superstaari saade ja kõik on olnud kreisi, aga nii-nii äge,’’ sõnas Maribel sellele aastale tagasi vaadates. Tal on kujunenud juba traditsiooniks anda ka uueks aastaks lubadusi. ”Meil on isegi peres kombeks, et aasta viimasel päeval istume koos laua taga ja räägime, mis me teeme järgmine aasta paremini. Minu uusaasta lubadus on see, et lasta välja oma esimene singel, teha paar ägedat teledebüüti ja muidugi väga palju muud põnevat,” avaldas Maribel.

Iga aasta on Maribel jõulud veetnud Raplas oma perega. ’’Samamoodi on ka siis sellel aastal. Esimest korda oleme siis minu ema ja väikese õe uues korteris,” sõnas ta. Vaata kogu intervjuud Maribel Väänaga lähemalt videost:

Kommentaarid puuduvad