Palju õnne! Amani Kiivikas sai emaks

uudised.ee

Ott Kiivikase tütar ja bikiinifitnessi täht Amani Kiivikas jagas oma Instagramis fotot ja teatas, et sai sellel kaunil ja imelisel jõuluajal emaks. 

Bikiinifitnessiga tegelev Ott Kiivikase tütar Christin-Amani Kiivikas teatas juulis, et on lapseootel. 19-aastase sportlase kaaslane on ehitusvallas töötav Siim Haljand, kellega mindi kokku aasta alguses.

Ka oma ühes viimases Instagrami postituses õhkas Amani, et see on lausa uskumatu, milleks inimkeha võimeline on. “Kaks aastat tagasi tegin 2 hooaega bikiinifitnessis, kus keha on viidud ikka väga ekstreemsesse olukorda (rasva % madal) tippvormis olemine ja pikk dieet eriti kurnav kui 2 hooaega järjest teha. Samas nii äge näha, mis aastatega järjepideva töö tulemusena ehitatud on! Ja nüüd olen ma koduks ühele pisikesele uuele elule…siiani ei oska sõnadesse seda tunnet panna aga naise keha on võimas!” kirjutas ta.

Vaata postitust lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad