Grete Paia tahab uuel aastal enesekindlam olla: teen täpselt seda, mida mina tahan!

uudised.ee

TV3 uudisteportaal püüdis kinni tänavuse Eesti Laulu ühed poolfinalistid Andrei Zevakini ja Grete Paia, kes osalevad ühiselt looga “Mis nüüd saab” ning uuris, millised on nende lubadused eesootavaks aastaks.

“Kui ma saan Youtube’s mingi aja perioodi jooksul, näiteks aasta lõpuks, täis 200 000 tellijat, siis ma ajan end siiliks,” muheleb Andrei, jäädes seejuures salapäraseks, kas ja millal see päriselt võiks juhtuda.

Grete tunnistab, et tahaks olla tuleval aastal veidi isekam ja keskenduda iseendale. “Tahaksin iseenda soovidega rohkem arvestada ja iseennast rohkem kuulata ning usaldada, et mitte nii palju lasta teistel ennast mõjutada. Ma arvan, et 2022 tuleb minu isekas aasta, kus ma teen täpselt seda, mida mina tahan,” kinnitab ta.

Täispikka artiklit loe SIIT!

Kommentaarid puuduvad