Sündinud Saksamaal ja kuulmiskahjustus ehk väheteada faktid Bruce Willise kohta

uudised.ee

Bruce Willis on USA näitleja, muusik ja filmiprodutsent, kes ei vaja pikemat tutvustamist. Ta tuntud filmidest seeriad "Die Hard" ja "Pulp Fiction''. Mehel on kontol mitmeid häid rolle ja ta on kindosse meelitanud inimesi üle maailma. Kuigi tema nägu on tuttav pea kõigile, siis tuletame maailmastaari kohta mõned vähetuntud faktid uuesti meelde.

1. Tal oli lapsena probleeme kogelemisega. Kuigi noorena oli näitleja hea suhtleja, siis lihtne rääkimine valmistas talle siiski raskusi. Kuni 9-aastaseks saamiseni segas Willise rääkimist raske kokutamine. Willis on avaldanud, et keskkoolis avastas ta asjaolu, et kui laval rääkima hakkas, ei olnud kokutamist enam ollagi. Nii kui ta lavalt maha astus, tuli jutt jälle vaid kokutades.

2. Ta on sündinud Saksamaal. Kuigi ta võib olla üks tuntumaid USA näitlejaid, siis tehniliselt ei ole ta Ameerikast pärit. Willise ema oli sakslanna, kes kohtus Ameerika sõduriga Lääne-Saksamaal. USAsse kolis Willis alles 2-aastaselt, mil ta isa sõjaväest lahkus ja oma pere endaga kaasa võttis.

3. Bruce Willis sai ''Visa hinge'' filmimise ajal püsiva kuulmiskahjustuse. Kuna režissöör John McTiernan tahtis, et kõik tunduks võimalikult realistlik, kasutati mängurelvi, mis tegid suhteliselt kõva häält. Ühes stseenis kasutas Willis relva kõrvale liiga lähedal ja seetõttu sai ta vasak kõrv korralikult kahjustada.

4. Paljud tunnevadki teda kui John McClane'i filmidest "Visa hing", "Visa hing 2" , "Visa hing 3","Visa hing 4"ja "Visa hing 5".

5. Bruce Willist peeti komöödianäitlejaks. “Visa hinge” tegijatel polnud Bruce Willise enda vastu midagi. Teda lihtsalt peeti komöödianäitlejaks, kes sobib pigem naljafilmidesse. Kui filmi saatis edu, sai Willisest hoopis märulistaar ja talle hakati taolisi rolle rohkem pakkuma.

6. Esialgu polnud Bruce Willis isegi filmipostril. Kuna filmitegijad polnud kindlad, kas rahva arust on Willis üldse mingi tegija, välditi esmastel postritel tema näo näitamist. Selle asemel oli plakatil näha hoopis pilvelõhkuja Nakatomi Plaza. Alles siis kui film hakkas populaarsust koguma, tekkisid postritele ka Willise nägu.

7. Bruce Willisele maksti ''Visa hinge'' filmi eest viis miljonit dollarit. Olenemata ebakindlusest, kas Willis üldse filmiga hakkama saab, pistis ta rolli eest taskusse viis miljonit dollarit. Sellel ajal oli see suur summa, mida nägid ainult Hollywoodi tippnäitlejad.

8. Ta reklaamis veine, kuid oli endal suured probleemid alkoholiga. Filmi "Moonlight'' edu oli nii suur, et varsti kutsuti Willis reklaami, kus ta promos väikseid veinipudeleid. Sõpradega terrassil aega veetnud Willis jäi peagi joobes peaga sõites vahele ja sellega tema osalemine reklaamis ka lõppes.

9. Tal on olnud mitmes abielus. Bruce Willis oli aastatel 1987–2000 abielus näitleja Demi Moore'iga. Neil on kolm tütart: Rumer Glenn Willis (sündinud 1988), Scout LaRue Willis (1991) ja Tallulah Belle Willis (1994). Aastail 2003–2004 oli ta paar Brooke Burnsiga, kellega ka kihlus, kuid suurte vahemaade tõttu see suhe lõppes. 2009. aastal abiellus ta Maltal sündinud Briti modelli ja näitleja Emma Hemingiga, kellega tal on kaks last.

10. Hollywoodi megastaari Bruce Willise kõrval saab uues märulifilmis näha ka Eesti näitlejat Johann Urbi. Näitleja ja modell Johann Urbi uus filmiprojekt on vägev, sest filmis "American Siege" teeb ta kaasa Bruce Willise kõrval, vahendab Kroonika. Film peaks välja tulema 2022. aasta veebruaris.

Kommentaarid puuduvad