TV3 aastavahetus tõstab tuju muusikaüllatuste, müstika, superstaaride ja “Edekabeli” juubelisaatega

uudised.ee

TV3 aastalõpp on tulvil täis nalja, muusikat, müstikat, superstaare ja lõbusaid üllatusi.

Vana aasta viimase päeva show algab kell 19.00 spetsiaalselt selleks õhtuks loodud laulusaatega „Kethi ja Mareki seitse meloodiat“, kus Kethi Uibomäe ja Marek Lindmaa peosäras stuudio täidavad muusikaga staarid, kelle etteasted teevad tuju heaks nii suurtel kui ka väikestel! Seitsme üllatusnumbri seas rabab näiteks ka legendaarse Maie Parriku ja telestaar Taavi Libe duo, lavale astub Maribel Vääna, kohal on Eesti tuntuim emme, särtsu lisab Star FM hommikukolmik ning hoogsa erietteastega vallutavad südamed ka saatejuhid Kethi ja Marek.

Seejärel naelutavad end vaatama-kuulama müstikud, nõiad, selgeltnägijad ja muud salapärased teadjamehed-naised, kes traditsioonilises aastalõpu-erisaates „Mida toob aasta 2022?“ valgustavad, millal lõppeb neetud koroonapandeemia, mis saab energiahindadest, kas ja millal tasub töökohta vahetada, kellel veab armastuses jms. Uue aasta põletavatele küsimustele vastavad Ants Rootslane, Igor Mang, Kirsti Timmer ja Merily Timmer, Antonina Kersna, Anu Pahka, Siret ja Janno Seeder, Timo Reinpal jt. Müstikuid intervjueerib saatejuht ja toimetaja Anna-Maria Makko

Kell 21.30 võtab Taavi Libe aasta kokku omal nn märgatud-Eestis-moel, sest läheb vahva kingikotiga külla kõige värvikamatele kangelastele, kes läbi „Märgatud Eestis“ saadete rahva südamed on võitnud. Lisaks meeleolukatele kohtumistele võtab erisaates „Märgatud Eestis püha õhtusöömaaeg“ tuurid üles ka vinge peobänd nimega Kurjad plaanid.

Aasta oodatuim telesaade „Edekabel 20“ alustab kell 22.30 ning tegemist on tõeliselt väärika sündmusega, sest aastavahetuse lemmik-huumorishow jõuab Henrik Normanni osalusel vaatajateni juba kahekümnendat korda. Kuigi Lennart Meri ütles, et Eestile on kombeks üks president korraga, vallutab Normann juubeli-Edekabeli lausa kahe presidendina. Külla tuleb hulgaliselt möödunud aastal tähelepanu äratanud telenägusid, seltskonnatähti ja poliitikuid ning muu lõbusa seas näeme ka Mailis Repsi kohvimasinaga toimetamas ning Kaja Kallast poissmeeste peol.

Lusti toovad TV3 aastavahetusse ka superstaaride ja kahe kange säravamad hetked, et siis uut aastat tervitada suurepärase filmivalikuga. Lisaks legendaarsele „Helisevale muusikale“ rõõmustavad TV3 vaatajaid uue aasta esimesel päeval mitmed tele-esilinastused kogu perele: kell 9.50 animakomöödia „Muumid ja talvine imedemaa“,  kell 11.25 seiklusfantaasia „Väike merineitsi“, kell 19.30 komöödia „Ferdinand“ ning kell 21.35 vaimustav muusikafilm „Maailma suurim showmees“. Uue aasta teisel päeval on kindlad telemagnetid kell 16.30 algav kultusfilm „Prints Zamundast“ ning kell 21.10 muusikafilm „Mamma Mia: Siit me tuleme taas!“ . Kell 19.30 algavas pidulikus erisaates „Viking Lotto Miljoniloos“ loosib Eesti Loto Viking Lotto mängijatele lisaloosis välja miljon eurot ning 5 x 20 000 eurot Koit Toome ja Tallinna Ülikooli Sümfooniaorkestri imekauni muusika saatel.

Aastavahetus – ikka koos Kolmega!

Kommentaarid puuduvad