TV3 aastavahetuse saates astuvad üles värsked superstaarid, legendaarne Maie Parrik ja palju erikülalisi

uudised.ee

TV3 aastalõpp on tulvil nalja, muusikat, müstikat, superstaare ja lõbusaid üllatusi. Vana aasta viimase päeva show algab kell 19.00 spetsiaalselt selleks õhtuks loodud laulusaatega „Kethi ja Mareki seitse meloodiat". 

Vana aasta viimase päeva show algab kell 19.00 spetsiaalselt selleks õhtuks loodud laulusaatega „Kethi ja Mareki seitse meloodiat“, kus Kethi Uibomäe ja Marek Lindmaa peosäras stuudio täidavad muusikaga staarid, kelle etteasted teevad tuju heaks nii suurtel kui ka väikestel! Seitsme üllatusnumbri seas rabab näiteks ka legendaarse Maie Parriku ja telestaar Taavi Libe duo, lavale astub Maribel Vääna, kohal on Eesti tuntuim emme, särtsu lisab Star FM hommikukolmik ning hoogsa erietteastega vallutavad südamed ka saatejuhid Kethi ja Marek.

Uus kuum duo Taavi Libe ja Maie Parrik koos Dj Heikiga esmaesitlevad Maie Parriku verivärsket lugu " Ikka kiiremini". Maribel Vääna esmaesitleb endakirjutatud laulu "Life is good". Star FM-i hommikukolmik teeb kiirlugemist ja laulab karoket. Maie Parrik annab pika intervjuu, kus süüdistab Taavi Libet halbade saadete tegemises. Marek Lindma hakkab koos Kethi Uibomäega räppima  "Welcome to Estonia". Ingmar Erik Kiviloo esitab vaimustava töötluse Fredy Mercury laulust "Don't stop me now".

"Kethi ja Mareku seitse meloodiat" 31. detsembril kell 19.00, ikka Kolmes!

Kommentaarid puuduvad