Helen Adamson: see aasta on mulle lajatanud näkku kõik sisemised lahendamata teemad

Aasta 2021 on meile kõigile õpetanud palju ja 365 päeva sisse mahub rohkelt erinevaid kordaminekuid. Lauljanna ja vaimsete praktikatega tegelev Helen Adamson rääkis Kroonikale, kuidas tema mööduvale aastale tagasi vaatab.

”See aasta on mulle lajatanud näkku kõik sisemised lahendamata teemad. Ja olen kõike seda, mis varem varjul oli, lahendama hakanud. Kokkuvõtvalt saan öelda – üks parimaid aastaid minu elus. Alustasin jaanuaris pereteraapia õpinguid ja olen järgmised neli aastat pereterapeudi väljaõppes. Kogu aasta on olnud niivõrd kasvatav, arendav ja silmiavav.

Olen saanud teha täpselt seda, mis on minu üks suurimaid kirgesid. Avastasin enda jaoks pereteraapia näol midagi niivõrd olulist, et see on juba eriline. Kindlasti on õpetanud rohkem iseendasse vaatama, eluga paremini toimetulema ning olema paindlik, sest elu ei lähe alati nii nagu oled peas ette mõelnud,” sõnas Adamson.

Loe täispikka artiklit lähemalt Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad